Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 29 oktober 2018

Werkzaamheden op de Groene Kruisweg, nachtafsluiting van de Spijkenisserbrug en weekendafsluitingen op delen van de A20 en A16. Dit is het bereikbaarheidsjournaal van Rotterdam Onderweg.

A20

Komend weekend is de A20 richting Hoek van Holland afgesloten tussen het Kethelplein en Maassluis. De afsluiting begint vrijdag om 21.00 en duurt tot maandag 05.00 uur. Verkeer richting Hoek van Holland wordt omgeleid via de A4, de N223 en de N222.

Groene Kruisweg

Op een deel van de Groene Kruisweg wordt nog tot en met 8 november gewerkt. Dat gebeurt op de N492 tussen de A15 en Hoogvliet. Tijdens doordeweekse nachten tussen 21.00 en 05.00 uur. Er wordt steeds van kruispunt tot kruispunt gewerkt op een rijbaan. De andere rijbaan heeft dan tijdelijk tweerichtingsverkeer. Zo blijft de Groene Kruisweg in beide richtingen bereikbaar.

Spijkernisserbrug

De Spijkernisserbrug is deze week twee nachten afgesloten in beide richtingen vanwege werkzaamheden. Dit gebeurt in de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november. En de volgende nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 november. De afsluitingen zijn van 22.00 tot 05.00 uur. Het autoverkeer kan in beide richtingen omrijden via de Botlekbrug en de Hartelbrug.

Van Brienenoordbrug

Op de A16 is komend weekend de hoofdrijbaan van de Van Brienenoordbrug afgesloten vanuit het zuiden in de richting van Den Haag. Verkeer kan gebruikmaken van de parallelbaan. Vrachtverkeer mag dan niet op de linkerrijsstrook rijden. De afslagen richting Rotterdam Centraal/Capelle aan den Ijssel blijven bereikbaar. De afsluiting begint op vrijdag 21.00 uur en duurt tot en met zondag 05.00 uur.