Eerdere edities

Bereikbaarheidsjournaal

Maandag 13 mei 2019

Deze week aandacht voor: afsluitingen van de Maastunnel, de Thomassentunnel, de Calandbrug en een deel van de A16.

Maastunnel

Deze week is de Maastunnel een aantal nachten en in het weekend helemaal afgesloten voor het autoverkeer. Dit is in de nachten van 13 op 14 en van 14 op 15 mei, van half 1 ’s nachts tot 6 uur ’s ochtends. In het weekend is de Maastunnel dicht vanaf vrijdag 17 mei 10 uur ’s avonds. Dit duurt tot maandag 20 mei 6 uur ’s ochtends.

Thomassentunnel

Op de A15 wordt deze week twee nachten gewerkt aan de Thomassentunnel. In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 mei is de tunnel dicht richting Ridderkerk. En de volgende nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 mei is de tunnel dicht richting Europoort. Het verkeer wordt omgeleid via de Calandbrug.

A16

De A16 is het komende weekend twee nachten dicht richting het noorden vanaf Hendrik-Ido Ambacht, over de Van Brienenoordbrug, tot aan het Kralingseplein. De afsluitingen zijn vanaf vrijdag 17 mei om 9 uur ’s avonds tot zaterdagochtend 6 uur en zaterdagnacht vanaf 12 tot zondagochtend 6 uur.

Calandbrug

Dit weekend is de Calandbrug geheel afgesloten, van vrijdag 17 mei 9 uur ’s avonds tot maandag 20 mei 5 uur ’s ochtends. Het verkeer rijdt dan om via de Thomassentunnel. Kijk op rotterdamonderweg.nl/thomassentunnel en /calandbrug voor meer informatie.