Eerdere edities

Bereikbaarheidsjournaal

Maandag 14 oktober

deze week weer een nieuw bereikbaarheidsjournaal met: de afsluitingen op de Schiedamsedijk en de Coolsingel, werkzaamheden op het Mathenesserplein en komend weekend geen metro’s vanuit station Rotterdam Alexander.

Coolsingel

De welbekende Rotterdamse Coolsingel wordt anders ingericht. Hierdoor is de Coolsingel tot 28 oktober in beide richtingen dicht. Vanaf 28 oktober rijdt het verkeer over de nieuwe rijbaan aan de kant van het stadhuis.

Mathenesserplein

De verkeerslichten op het Mathenesserplein worden anders ingedeeld. Tot 25 oktober is de zuidelijke rijbaan van het Mathenesserplein afgesloten, vanaf de kruising nabij de Mathenesserbrug richting de Vierambachtsstraat.

Station Alexander

Er worden de komende twee weekenden hijswerkzaamheden verricht bij station Rotterdam Alexander. Hierdoor stoppen er geen metro's op het station. Wel worden er vervangende bussen ingezet die acht keer per uur vertrekken.

Schiedamsedijk

De Schiedamsedijk is tot 28 oktober in beide richtingen afgesloten voor het doorgaande verkeer, net als de verbinding met de Schilderstraat vanuit de Schiedamsedijk.