Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 16 september

Deze week weer een vers bereikbaarheidsjournaal. We kijken naar: de werkzaamheden op de Prins Alexanderlaan, gedeeltelijke afsluiting van de Abraham van Stolkweg, de afsluiting van een deel van de Zestienhovenskade en de gedeeltijke afsluiting van de Hoofdweg tussen Capelle en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Abraham van Stolkweg

Van 16 tot en met 19 september is de Abraham van Stolkweg tussen de rotonde bij de Blijdorplaan en het spoorwegviaduct dicht voor verkeer dat de stad in wil rijden, stad uit is de weg gewoon open. Ook de bus rijdt een aangepaste route.

Prins Alexanderlaan

Van 16 september t/m 15 november 2019 is de Prins Alexanderlaan afgesloten tussen de Prinsenlaan en de Grote Beer. Het blijft mogelijk om richting het IJsselland ziekenhuis te rijden.

Hoofdweg

In Capelle aan den IJssel wordt gewerkt aan de Hoofdweg. Van 2 tot en met 29 september is de weg in één richting afgesloten voor het verkeer. De afsluiting is tussen de Britsezoom en de Schollevaartse Dreef.

Zestienhovensekade

Het riool bij de Zestienhovensekade is toe aan vervanging. Ook de weg wordt daar opnieuw ingericht. Dit gebeurt van 16 september 2019 t/m 1 februari 2020. De weg is afgesloten net na het Zestienhovensepad tot aan de Overschiese Kleiweg in beide richtingen.