Maandag 17 september 2018

Maandag 17 september 2018

Werkzaamheden op de Kleiweg, nachtelijke afsluitingen van de Maasboulevard, weekendafsluitingen van de A29 en binnenkort start een nieuwe fase van werkzaamheden aan de Coolsingel. Je hoort en ziet het in het bereikbaarheidsjournaal van deze week.

Maasboulevard

Deze week is de Maasboulevard ter hoogte van de Boerengatbrug twee nachten afgesloten in beide richtingen. Dat gebeurt in de nacht van 17 en 18 september. Verkeer wordt omgeleid via de Oostzeedijk. Hier zie en hoor je hoe het zit.

A29

Op een deel van de A29 wordt in het weekend van vrijdag 21 tot maandag 24 september 05:00 uur aan de weg gewerkt. Hierdoor is de A29 richting Rotterdam dicht tussen knooppunt Hellegatsplein en de aansluiting Oud-Beijerland. Verkeer rijdt om via de A59, A17en A16. Hier hoor en zie je hoe het zit.

Kleiweg

Op de Kleiweg wordt tot en met begin november gewerkt aan de vernieuwing van het hoofdriool. Hierdoor is de weg gedeeltelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Tot en met eind september wordt gewerkt in de bocht bij de Robert Owenstraat. Daarna schuiven de werkzaamheden iedere keer een stuk op richting de Diamantweg. Hier hoor en zie je hoe het zit.

Nieuwe situatie uitrijden Maastunnel

Er is een nieuwe tijdelijke situatie ontstaan door werkzaamheden aan de Maastunnel. Je rijdt nu even tegen de normale rijrichting in. Wil je onder het Droogleever Fortuynplein naar de ’s-Gravendijkwal? Sorteer dan voor de tunnel vast links voor. Hier zie en hoor je hoe het zit.