Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 18 februari 2019

Deze week aandacht voor: nachtafsluitingen van de Maastunnel, werkzaamheden op de rotonde van de Martin Luther Kingweg, geen treinverkeer tusssen Rotterdam en Den Haag en omleidingen van de trams in het centrum ter hoogte van Beurs.

Rotonde President Rooseveltweg

In Prins Alexander wordt de rotonde tussen de Martin Luther Kingweg en de President Rooseveltweg afgesloten. Omrijden in beide richtingen kan via de President Rooseveltweg, de Prins Alexanderlaan en de Hoofdweg. Het fietsverkeer wordt lokaal omgeleid via de de gele omleidingsborden. De werkzaamheden duren tot en met 25 maart.

Tram Beurs

Vanaf maandag 25 februari tot en met zondag 10 maart rijden er geen trams geen trams via halte Beurs. Alle tramlijnen worden in beide richtingen omgeleid via het Kruisplein, Eendrachtsplein en Vasteland. De tramhaltes aan de Lijnbaan, Beurs, Keizerstraat, Blaak en de Burgemeester van Walsumweg zijn niet in gebruik.

Botlekbrug

In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 februari is de Botlekbrug in beide richtingen dicht tussen 22:00 en 05:00. Het autoverkeer rijdt om via de Botlektunnel. Fietsers rijden om via de Spijkenisserbrug.

Trein Rotterdam - Den Haag

Van zaterdag 23 februari 01:00 tot woensdag 27 februari 05:00 rijden er geen treinen tussen Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal. Reizigers  rijden om via Gouda of reizen met de RandstadRail. Tussen Rotterdam Centraal, Schiphol Airport en Amsterdam rij je om via Utrecht of je neemt de Intercity Direct. De dienstregeling tussen Schiedam Centrum en Den Haag Centraal is aangepast. Tussen Schiedam Centrum en Rotterdam Centraal rijden bussen.