Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 19 november 2018

Dit is Rotterdam Onderweg, het bereikbaarheidsjournaal van Rotterdam en omgeving, met deze week aandacht voor: Nachtelijke werkzaamheden op de A13 bij het Kleinpolderplein, nachtafsluitingen van de Maastunnel, werk aan het spoor in het weekend tussen Rotterdam Centraal en Utrecht en een weekendafsluiting van de Heinenoordtunnel.

Trein Rotterdam - Utrecht

Op zaterdag 24 en zondag 25 november rijden er geen directe treinen tussen Rotterdam en Utrecht en tussen Den Haag en Utrecht. Reizigers van en naar Utrecht Centraal kunnen omreizen via Schiphol Airport. Voor overige stations tussen Rotterdam en Utrecht gelden verschillende alternatieven als de bus en andere reisroutes. Vanaf maandag 26 november 05:00 uur rijdt de trein weer via normale dienstregeling.

Maastunnel

De Maastunnel aankomende nacht nog dicht tussen 00:30 en 06:00 uur. Kom je van Oost? Rij dan via de Van Brienenoordbrug of Willemsbrug. Vanuit West ga je via de Beneluxtunnel of Erasmusbrug.

Heinenoordtunnel

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 november wordt aan de Heinenoordtunnel gewerkt van 22.00 tot 10.00. De tunnel is dan in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de A59, A17, A16 en A15.

Afsluitingen A13

Op de A13 wordt rond het Kleinpolderplein deze week twee nachten aan de weg gewerkt. In de nacht van maandag op dinsdag zijn de verbindingsweg naar de A20  richting Hoek van Holland en afrit 13 naar Overschie afgesloten. Je rijdt om door de A20 te nemen richting Gouda en om te keren bij het Schieplein. In de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 november is de verbindingsweg naar de A20 richting Goude afgesloten. Je rijdt om via de A20 richting Hoek van Holland en keert om bij afrit 21 bij Spaanse Polder. De afsluitingen zijn tussen 21.00 uur en 05.00 uur de volgende dag.