Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 21 oktober

Deze week aandacht voor: nieuwe fase in de werkzaamheden aan de Hoofdweg, afsluitingen in Rotterdam Centrum op de Schiedamsedijk en de Coolsingel en in het weekend stoppen er geen treinen op station Rotterdam Alexander.

Coolsingel

De welbekende Rotterdamse Coolsingel wordt anders ingericht. Hierdoor is de Coolsingel tot 28 oktober in beide richtingen dicht. Vanaf 28 oktober rijdt het verkeer over de nieuwe rijbaan aan de kant van het stadhuis.

Hoofdweg

Op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel is een nieuwe fase van de werkzaamheden gestart. Tot en met dinsdag 26 november is de Hoofdweg in één richting dicht tussen de rotonde bij de Laan van Avant-Garde en de Britse Zoom.

Station Alexander

Komend weekend wordt er gewerkt aan station Rotterdam Alexander en stoppen er daar geen treinen. De NS zet bussen in, die vertrekken bij het Zadkine College op de Prins Alexanderlaan. Dit duurt van vrijdagnacht 1.00 uur tot maandag 5.00 uur.

Schiedamsedijk

De Schiedamsedijk is tot 28 oktober in beide richtingen afgesloten voor het doorgaande verkeer, net als de verbinding met de Schilderstraat vanuit de Schiedamsedijk.