Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 15 oktober 2018

Werkzaamheden op de Groene Kruisweg en Kleiweg en weekendafsluitingen op de parallelbaan op de Van Brienenoordbrug en een deel van de N57. Dit is het bereikbaarheidsjournaal van Rotterdam Onderweg.

Groene Kruisweg

Op een deel van de Groene Kruisweg wordt nog tot en met 8 november aan de weg gewerkt. Dit gebeurt op de N492 tussen de A15 en Hoogvliet, tijdens doordeweekse nachten tussen 21.00 en 05.00 uur. De weg blijft in beide richtingen bereikbaar, maar het zal iets drukker zijn omdat het verkeer in beide richtingen verdeeld wordt over één rijbaan, die wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer.

N57

In het weekend van 19 oktober 22.00 uur tot en met maandag 22 oktober 05.00 uur is een deel van de N57 afgesloten voor verkeer tussen de Harmsenbrug en de aansluiting met de N218. Tijdens de afsluiting kun je omrijden via de N218 en de A15.

Van Brienenoordbrug

Op de A16 is in het weekend van vrijdag 19 oktober 22.00 uur tot en zondag 21 oktober 07.00 uur de parallelrijbaan van de Van Brienenoordbrug dicht, vanuit het zuiden in de richting van Den Haag. Het verkeer kan gebruikmaken van de hoofdrijbaan van de brug. Alleen de afslag Rotterdam Centrum/Capelle ad Ijssel is daar dicht. Moet je naar het centrum van Rotterdam? Dan ga je via de A15 en de Vaanweg. Richting Capelle rijd je om via afrit 27 bij Prins Alexander. 

Kleiweg

Nog tot en met november is de Kleiweg in delen afgesloten. Het hoofdriool wordt vernieuwd. Momenteel wordt gewerkt tussen de Robert Owenstraat en de splitsing op de Kleiweg die richting de Korte Kleiweg gaat. Omrijden kan via de Overschiese Kleiweg, de Melanchtonweg, de Ringdijk en de Uitweg.