Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 22 oktober 2018

Geen direct treinverkeer tussen Rotterdam en Utrecht, werkzaamheden op de Parallelbaan van de 's Gravendijkwal, nachtafsluitingen van de Maastunnel en werkzamheden op de A29. Dit is het bereikbaarheidsjournaal van Rotterdam Onderweg.

A29

Druk weekend voor de Heinenoordtunnel. Vanaf zaterdag is de tunnel gedeeltelijk afgesloten richting Rotterdam tussen Oud-Beijerland en Barendrecht. Zaterdag zijn er 2 versmalde rijstroken beschikbaar, tot 22.00 uur. Daarna zijn tot en maandag 05.00 uur alle rijstroken dicht richting Rotterdam. Druk weekend voor de Heinenoordtunnel. Vanaf zaterdag is de tunnel gedeeltelijk afgesloten richting Rotterdam tussen Oud-Beijerland en Barendrecht. Zaterdag zijn er 2 versmalde rijstroken beschikbaar, tot 22.00 uur. Daarna zijn tot en maandag 05.00 uur alle rijstroken dicht richting Rotterdam.

Maastunnel

Vannacht is de Maastunnel dicht in beide richtingen van 00.30 tot 06.00 uur. Verkeer aan de Oostkant van Rotterdam rijdt om via de Van Brienenoordbrug of de Willemsbrug. Kom je uit het westen? Pak dan de Beneluxtunnel of Erasmusbrug. Voor fietsers, voetgangers en andere nachtdieren zonder auto blijft de tunnel bereikbaar.

's Gravendijkwal

Op een deel van de parallelbaan van de ’s Gravendijkwal wordt tot en met vrijdag 26 oktober aan de weg gewerkt, tussen de Schermlaan en de Nieuwe Binnenweg. Omrijden kan via de Schermlaan en de Claes de Vrieslaan.

Rotterdam-Utrecht

Tot en met de vroege ochtend (05.00 uur) van maandag 29 oktober rijden er geen directe treinen tussen Rotterdam en Utrecht Centraal en tussen Den Haag en Utrecht Centraal. De mannen en vrouwen van ProRail werken dan namelijk dag en nacht aan het spoor.