Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 23 september

Een nieuwe week en dat betekent ook een nieuw bereikbaarheidsjournaal. Deze week kijken we naar: tijdelijk eenrichtingsverkeer in de Hoogstraat, werkzaamheden aan de tramsporen op het Wilhelminaplein, werkzaamheden op de Prins Alexanderlaan en weekendafsluiting op de A20.

Wilhelminaplein

Op het Wilhelminaplein, ten zuiden van de Erasmusbrug, wordt t/m maandag 30 september gewerkt aan de tramsporen. Iedere nacht wordt tussen 01:00 en 05:00 uur één rijstrook afgesloten van de Posthumalaan en de Wilhelminakade.

Hoogstraat

Voor de Rotterdamse Hoogstraat wordt tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld tussen de Mariniersweg en het Oostplein. Dit stukje straat is eigenlijk te smal voor tweerichtingsverkeer. Het experiment loopt van 23 september tot 11 november.

Prins Alexanderlaan

Van 16 september t/m 15 november 2019 is de Prins Alexanderlaan afgesloten tussen de Prinsenlaan en de Grote Beer. Het blijft mogelijk om richting het IJsselland ziekenhuis te rijden.

A20

De komende twee weekenden wordt een deel van de A20 afgesloten door werkzaamheden aan het asfalt van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur. Dit gebeurt tussen knooppunt Kethelplein en het Kleinpolderplein richting Gouda.