Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 24 juni 2019

Deze week: nachtafsluitingen van de Maastunnel en de Spijkenisserbrug, groot onderhoud op de Aveling in Hoogvliet en werkzaamheden op een deel van de A15.

Maastunnel

Deze week zijn de nachtafsluitingen van de Maastunnel van maandag 24 op dinsdag 25 juni en van dinsdag 25 op woensdag 26 juni. De tunnel is dan in beide richtingen dicht van 00:30 tot 06:00. Het verkeer aan de oostkant van Rotterdam rijdt om via de Van Brienenoordbrug of de Willemsbrug. Kom je uit het westen, dan neem je de Beneluxtunnel of de Erasmusbrug. Voor fietsers en voetgangers blijft de Maastunnel bereikbaar.

Aveling

Op de Aveling in Hoogvliet vinden de komende maanden onderhoudswerkzaamheden plaats tussen de A15 en de Groene Kruisweg. Het advies is om zo min mogelijk gebruik te maken van de Aveling, in de periode van 28 juni tot en met 2 september. Verkeer van de A15 naar de Groene Kruisweg en andersom rijdt via Rhoon of Spijkenisse. De rotondes in het werkgebied blijven wel open voor overstekend verkeer. Winkels en andere bedrijven zijn tijdens de afsluiting bereikbaar.

Spijkenisserbrug

De Spijkenisserbrug is deze week één nacht in beide richtingen afgesloten. Dit gebeurt in de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 juni, van 12 uur ’s nachts tot 5 uur ’s ochtends. Het verkeer van en naar Spijkenisse en Rotterdam-Hoogvliet wordt omgeleid via de Botlektunnel, de Botlekbrug en de Hartelbrug.  Kijk voor meer informatie op rotterdamonderweg.nl/spijkenisserbrug