Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 25 november

Deze week: de werkzaamheden op het Weena aan de tramsporen, de renovatie van het fiets- en voetgangersdeel van de Maastunnel, op de A15 is de Thomassentunnel één nacht afgesloten en grote drukte verwacht in het centrum van Rotterdam op vrijdag 29 november.

Maastunnel pontje

De fietstunnel van de Maastunnel gaat vanaf 15 november 7 maanden dicht. De voetgangerstunnel blijft nog iets langer dicht, namelijk 11 maanden. Tijdens de renovatie van de fiets- en voetgangerstunnel wordt er een veerdienst ingezet.

Trams Weena

De RET vervangt tot en met 8 december de tramsporen op het Weena. Diverse trams rijden daardoor een andere route. Automobilisten kunnen altijd langs het werk, maar dan wel over minder rijstroken dan ze gewend zijn.

A15 Thomassentunnel

De Thomassentunnel op de A15 is in beide richtingen dicht in de nacht van 28 op 29 november van 20.00 uur tot 05.00 uur. Rijkswaterstaat voert tijdens deze afsluiting onderhoudswerkzaamheden uit.

Black Friday

Ga je shoppen tijdens Black Friday op vrijdag 29 november? Hou er dan rekening mee dat het niet alleen in de winkels, maar ook in de stad enorm druk is. Daarom is het advies om met de fiets of het ov naar de stad te komen.