Eerdere edities

Bereikbaarheidsjournaal

Maandag 29 april 2019

Deze week aandacht voor: Gedeeltelijke afsluiting van de Langenhorst bij de Slinge, nachtafsluiting van de parallelbaan van de Van Brienenoordbrug, nachtafsluiting van de Maastunnel en werkzaamheden op de Prins Alexanderlaan.

Prins Alexanderlaan

Tot en met 7 juni is de Prins Alexanderlaan voor doorgaand verkeer dicht tussen de Rietkerkweg en de Prinsenlaan. Je rijdt om via de Jacques Duthilweg, de Boszoom en de Hoofdweg.

Slinge

In Rotterdam Zuidwijk wordt gewerkt aan het riool op de Slinge en de Langenhorst. Van maandag 29 april tot en met 3 mei is de Langenhorst afgesloten. Vlak boven de rotonde met de Slinge. Omrijden kan in beide richtingen via de Dordtsestraatweg en de Vinkenbaan.

Maastunnel

De Maastunnel is deze week een nacht gesloten voor werkzaamheden. In de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 april tussen 00.30 en 06.00 uur kun je omrijden via de Van Brienenoordbrug of de Willemsbrug of de Beneluxtunnel of de Erasmusbrug.

Van Brienenoordbrug

Deze week wordt twee nachten gewerkt aan de Van Brienenoordbrug. Van 29 op 30 april en van 30 april op 1 mei is de brug dicht tussen 21.00 uur en 05.00 uur. De parallelrijbaan is dicht richting het Noorden. Ook afritten 24,25 en 26 zijn dicht. Verkeer rijdt om via afrit 27 bij Prins Alexander.