Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 30 september

Een nieuwe maand en nieuwe werkzaamheden. Deze week kijken we naar: de werkzaamheden op de Hoofdweg die met één week zijn verlengd, de A20 die komend weekend deels afgesloten is, de feestelijke opening van de Maastunnel en een nieuwe fase voor de herindeling van de Coolsingel gaat van start.

Maastunnel

Zaterdag wordt de Maastunnel feestelijk geopend. Hierdoor is de autotunnel 5 oktober van 00:30 tot 23:59 uur dicht voor autoverkeer. De nachten van 6 tot 8 oktober is de tunnel tussen 22:00 en 06:00 uur dicht richting Zuid.

Hoofdweg

De werkzaamheden op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel duren één week langer. Tot en met 8 oktober is de Hoofdweg tussen de Britsezoom en de Schollevaartse Dreef in één richting afgesloten voor het verkeer.

Coolsingel

De Coolsingel is tot 28 oktober in beide richtingen dicht. Omrijden kan via de Schiekade, Bergselaan, Statenweg en de Maastunnel. Vanaf 28 oktober rijdt het verkeer over de nieuwe rijbaan aan de kant van het stadhuis.

A20

Komend weekend wordt een deel van de A20 afgesloten vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur. Dit gebeurt tussen knooppunt Kethelplein en het Kleinpolderplein richting Gouda.