Bereikbaarheidsjournaal

Maandag 4 februari 2019

Afsluitingen van de Maastunnel, de Noordtunnel, de Botlekbrug (voor fietsers) en werkzaamheden aan het spoor tussen Leiden en Schiphol. Dit is het bereikbaarheidsjournaal van Rotterdam Onderweg van 4 februari.  

Noordtunnel

Op de A15 is de Noordtunnel deze week 3 nachten dicht. In de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 februari is de tunnel dicht in de richting van Ridderkerk. Van woensdag 6 op donderdag 7 februari richting Gorinchem en in nacht van woensdag 7 op donderdag 8 februari is de Noordtunnel weer dicht richting Ridderkerk. De afsluitingen duren van 21:00 uur tot 05:00 uur. Het verkeer kan omrijden via de Brug over de Noord op de N915.

Botlekbrug - fietsers

Tot en met half april kun je niet met de fiets over de Botlekbrug. Het fietspad is afgesloten, in verband met de komst van een spoorbaan op de brug. De werkzaamheden vinden op en naast het fietspad plaats.

Werkzaamheden spoor Leiden - Schiphol

Komend weekend wordt aan het spoor gewerkt tussen Leiden en Schiphol. Hierdoor rijden op zaterdag 9 en zondag 10 februari alle treinen via Utrecht naar Schiphol en Amsterdam. Dit geldt zowel voor de reguliere treinen als de Hoge Snelheidslijn. Afhankelijk van het station is de extra reistijd een kwartier tot een uur.