Bereikbaarheidsjournaal

Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 4 november

Werkzaamheden aan de tramsporen op het Weena en Hofplein, het werk op de Kleiweg, nachtafsluiting van de Maastunnel en de renovatie van de fiets- en voetgangerstunnel en een deel van de A15 is komend weekend één nacht dicht.

Maastunnel

De Maastunnel is van maandag 4 november 22.00 tot dinsdag 5 november 6.00 uur dicht voor het autoverkeer richting Zuid. Omrijden kan via de Van Brienenoordbrug of de Willemsbrug. Of aan de westkant van de stad via de Beneluxtunnel of de Erasmusbrug.

A15

In de nacht van vrijdag op zaterdag is de A15 richting Ridderkerk dicht ter hoogte van de Thomassentunnel. De afsluiting loopt van toerit Brielle tot afrit Rozenburg en duurt van 21.00 uur tot 9.00 uur.

Kleiweg

De Kleiweg is door werkzaamheden dicht richting de Straatweg. Ook is het kruispunt met de Rozenlaan afgesloten. Vanaf 4 november gaat de volgende fase van start. Dan blijft de Kleiweg dicht richting de Straatweg, maar wordt aan de andere kant van de weg gewerkt.

Weena

Op het Weena en een deel van Hofplein wordt gewerkt aan de tramsporen en zijn er minder rijstroken beschikbaar. Tot en met 8 december rijden trams 4, 7, 8, 12 en 21, 23, 24 en 25 via andere route.

Fiets- & Voetgangerstunnel Maastunnel - Renovatie

De fiets- en voetgangerstunnel van de Maastunnel gaat vanaf 15 november dicht voor de renovatie. Tijdens de renovatie kunnen fietsers en voetgangers gebruikmaken van een veerpont.