Eerdere edities

Bereikbaarheidsjournaal

Maandag 6 mei 2019

Deze week aandacht voor: komend weekend nachtafsluitingen op een deel van de A16, werkzaamheden op de Prins Alexanderlaan, nachtafsluiting van de Maastunnel en een deel van de N57 tijdens één nacht dicht.

Prins Alexanderlaan

Tot en met 7 juni is de Prins Alexanderlaan voor doorgaand verkeer dicht in beide richtingen tussen de Rietkerkweg en de Prinsenlaan. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Jacques Dutilhweg, de Boszoom en de Hoofdweg.

Maastunnel

Van maandag op dinsdag is de Maastunnel in beide richtingen afgesloten voor autoverkeer tussen 00:30 en 06:00. Voor fietsers en voetgangers blijft de Maastunnel bereikbaar.

A16

De A16 is twee weekenden in 's nachts afgesloten in de richting van BReda naar Rotterdam. De afsluitingen beginnen op vrijdag, zaterdag en zondag  om 21:00 en duren tot vroeg in de volgende ochtend. In zuidelijke richting blijft de A16 open voor het verkeer.

N57

In de nacht van woensdag op donderdag is een deel van de N57 tussen 22:00 en 05:00 afgesloten in beide richtingen. De afsluiting is nodig in verband met werkzaamheden aan de Harmsenbrug.