Eerdere edities

Bereikbaarheidsjournaal

Maandag 7 oktober

Deze week aandacht voor: werkzaamheden op het Mathenesserplein, de Coolsingel is in beide richtingen afgesloten, de Heinenoordtunnelgaat twee nachten dicht en weekendafsluiting van de A20 vanaf Maassluis richting Hoek van Holland.

 

Mathenesserplein

Het Mathenesserplein in Rotterdam West wordt anders ingedeeld en de verkeerslichten worden vervangen. Tot 25 oktober is de zuidelijke rijbaan van het Mathenesserplein vanaf de kruising nabij de Mathenesserbrug richting de Vierambachtsstraat afgesloten. Je kunt vanaf de Mathenesserlaan omrijden via de Aelbrechtskade, de Beukelsweg en de Van Citterstraat. Vanaf de Mathenesserweg rij je om via de Beukelsdijk
en de Heemraadssingel.

Heinenoortunnel

De Heinenoordtunnel op de A29 is deze week twee nachten dicht. Van donderdag 10 op vrijdag 11 oktober in de tunnel dicht in de richting van Rotterdam, tussen 1 uur ’s nachts en 5 uur ’s ochtends. Van vrijdag 11 op zaterdag 12 oktober is de tunnel dicht in de richting van Bergen op Zoom, tussen 11 uur ’s avonds en 7 uur ’s ochtends.

Coolsingel

De Coolsingel is tot 28 oktober in beide richtingen dicht. Omrijden kan via de Schiekade, Bergselaan, Statenweg en de Maastunnel. Vanaf 28 oktober rijdt het verkeer over de nieuwe rijbaan aan de kant van het stadhuis.

A20

Komend weekend is de A20 afgesloten tussen Maassluis en Westerlee, in de richting van Hoek van Holland. De A20 is op dat traject dicht van vrijdag 11 oktober 21:00 tot zaterdag 12  oktober 9:00 uur en van zaterdag 21:00 tot maandag 5:00 uur.