Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 8 juli 2019

Deze week kijken we naar: grote werkzaamheden op de A20, nachtafsluitingen van de Maastunnel, Ketheltunnel en de Theemsweg.

Maastunnel

De Maastunnel is deze week twee nachten in beide richtingen afgesloten. Dit gebeurt in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 juli en van dinsdag 9 op woensdag 10 juli. (let op: dit is 1 nachtje meer dan in de video). De tunnel is dicht van 00:30 tot 06:00. Het verkeer aan de oostkant van Rotterdam rijdt om via de Van Brienenoordbrug of de Willemsbrug. Kom je uit het westen, dan neem je de Beneluxtunnel of de Erasmusbrug. Voor fietsers en voetgangers blijft de Maastunnel bereikbaar.

A20

Op de A20 wordt de komend weekend gewerkt vanaf Gouda in de richting van Hoek van Holland. Hierdoor is de A20 afgesloten tussen knooppunt Gouwe en het Terbregseplein en tussen het Kleinpolderplein en het Kethelplein. De grootste omleidingen lopen onder meer via de A12, de A13 en de A4. Hou rekening met een extra reistijd van een half uur.

Theemsweg

In de nachten van maandag 8 juli op dinsdag 9 juli, dinsdag 9 op woensdag 10 juli en donderdag 11 op vrijdag 12 juli is de Theemsweg in beide richtingen dicht vanaf de Merseylaan tot aan de Humberweg. Je rijdt om via de Botlekweg, Europaweg (A15) en de Moezelweg naar de Theemsweg. De afsluitingen duren van 20.00 uur tot 05.00 uur.

Ketheltunnel

In de nachten van maandag op dinsdag, woensdag op donderdag en donderdag op vrijdag is de Ketheltunnel op de A4 in beide richtingen dicht. Ook de afrit Delft-Zuid is afgesloten. Je rijdt om via de A20, de A13 en de N470.