Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 1 oktober 2018

Werzaamheden op de Schiedamsedijk, nachtafsluiting op de N57, de herindeling van de Brede Hilledijk en weekendwerk aan de A15. Dit is het bereikbaarheidsjournaal van 1 oktober.

Nieuwe fase Coolsingel

Op de Coolsingel is een nieuwe fase gestart van de herinrichting. Nu is ook de Schiedamsedijk gedeeltelijk afgesloten voor auto's. Hier zie je hoe het zit!

Brede Hilledijk

Op Katendrecht wordt de Brede Hilledijk opnieuw ingericht. De Brede Hilledijk is in één richting dicht, vanaf de Silostraat tot aan de Bananenstraat. In de richting van de Maashavenstraat is de Brede Hilledijk wel bereikbaar. De werkzaamheden duren nog tot en met augustus 2019.

N57

De N57 is donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht afgesloten op verschillende delen omdat er wordt geasfalteerd. De weg wordt opnieuw geasfalteerd. Op zaterdagochtend om 05.00 uur is het werk klaar.

A15

Komend weekend is een deel van de hoofdrijbaan van de A15 afgesloten vanwege werkzaamheden. De afsluiting duurt van van vrijdag 5 oktober 22.00 uur tot zondag 7 oktober 09.00 uur. Houd de borden in de gaten voor de meest actuele omleidingen.