Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 8 oktober 2018

Nachtafsluitingen van de Heinenoordtunnel en de N57, werk op de Grote Visserijstraat en een herinnering over de tijdelijke uitrijsituatie van de Maastunnel. Dit is het bereikbaarheidsjournaal van Rotterdam Onderweg.

Heinenoordtunnel

De A29 is in de nachten van maandag op dinsdag en dinsdag op woensdag tussen 01.00 en 05.00 uur dicht ter hoogte van de Heinenoordtunnel. Eerst in de richting van Rotterdam, later in de richting van Bergen op Zoom.

N57

Nieuw asfalt voor de N57! In de nacht van maandag op dinsdag is de N57 tussen de aansluiting met de N496 en de N218. Dit duurt van 21.00 tot en met 05.00 uur. Je rijdt om via de N497, N494 en N218.

Grote Visserijstraat

De Grote Visserijstraat in Delfshaven krijgt een nieuw gemaal. Daarom is de weg deze week nog dicht tot en met zaterdag. Vanaf de Rösener Manzstraat richting de Schiedamseweg.

Maastunnel

In de Maastunnel geldt sinds de zomer een nieuwe tijdelijke uitrijsituatie. Je rijdt nu tegen de normale rijrichting in. Wil je onder het Droogleever Fortuynplein naar de ’s-Gravendijkwal? Sorteer dan vóór de tunnel vast voor in de linkerrijstrook en blijf als je de tunnel uitrijdt langs de tunnelwand rijden totdat je linksaf kunt slaan, ter hoogte van de Euromast.