Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maastunnel

Vanaf zondag 28 juli gaat de Maastunnel dicht tot en met 19 augustus. Daarna is hij na 2 jaar weer helemaal open voor autoverkeer. Omrijden kan via de Benelextunnel, Erasmusbrug, Willemsbrug of Van Brienenoordbrug.

Kleiweg

In het Kleiwegkwartier wordt het kruispunt van de Kleiweg en de Uitweg opgeknapt. Van 19 augustus tot en met 3 november is de Kleiweg dicht in de richting van de Straatweg tussen de Begoniastraat en de Elisabethlaan. De Rozenlaan is dicht in beide richtingen vanaf de Kleiweg tot aan de Margrietstraat. De omleidingen lopen via de Gordelweg en de Straatweg en via de G.K. van Hogendorpweg en de Melanchtonweg.

Coolsingel - Meent

Deze zomer gaat een nieuwe fase van start in de herinrichting van de Coolsingel. De kruising tussen de Coolsingel en de Meenst is tot en met vrijdag 9 augustus dicht voor autoverkeer. Vanuit de Aert van Nesstraat kun je alleen nog maar rechtsaf de Coolsingel op en niet rechtdoor richting de Meent.

Hillevliet

Op de Hillevliet in Rotterdam Feijenoord wordt tot eind augustus gewerkt aan het riool. De Hillevliet is in deze periode voor doorgaand verkeer afgesloten tussen de Polderlaan en de Wapenstraat in de richting van de Putselaan.

Capelsebrug

Van maandag 5 augustus tot en met maandag 2 september wordt gewerkt aan de metro tussen halte Capelsebrug en Kralingse zoom.