Bereikbaarheidsjournaal

Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Hele aflevering

Deze week: werkzaamheden ter hoogte van de 2e Rosestraat in Feijenoord, minder rijstroken beschikbaar op de Maasboulevard, de Pieter de Hoochweg is deels afgesloten en de Spijkenisserbrug is twee nachten dicht voor autoverkeer.

2e Rosestraat

Van maandag 8 tot en met zaterdag 20 november kun je tussen 01.00 en 06.00 uur vanaf de kruising met de Laan op Zuid niet naar de 2e Rosestraat richting Noordereiland. Ook zijn op de 2e Rosestraat tot en met zaterdag 4 december op wisselende plekken minder rijstroken beschikbaar, steeds tussen 19.00 en 06.00 uur.

Maasboulevard

Van vrijdag 12 tot en met dinsdag 30 november zijn er op de Maasboulevard richting de Boompjes buiten de spits minder rijstroken beschikbaar ter hoogte van het Oudehoofdplein. Vanaf de Spanjaardsbrug kun je met de auto niet de Maasboulevard op.

Pieter de Hoochweg

Van maandag 15 tot en met vrijdag 26 november is de Pieter de Hoochweg richting de Rochussenstraat voor al het verkeer dicht tussen de Pieter de Hoochstraat en de rotonde met de Willem Buytewechstraat. Op de Willem Buytewechstraat kun je op diezelfde rotonde vanuit Delfshaven niet linksaf richting de Rochussenstraat of rechtdoor richting het Droogleever Fortuynplein.

Spijkenisserbrug

Van maandag 15 november tot woensdag 17 november is de Spijkenisserbrug dicht voor al het verkeer tussen 21.00 en 05.00 uur.