Bereikbaarheidsjournaal

Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Hele aflevering

Deze week: twee nachtafsluitingen van de Mathenesserbrug, werkzaamheden op een kruising in Capelle Schollevaar en afsluitingen op de A15 en de A29.

Mathenesserbrug

De Mathenesserbrug in Delfshaven is deze week twee nachten helemaal dicht, ook voor fietsers. De afsluitingen zijn van maandag op dinsdag en van dinsdag op woensdag mei, tussen 01.30 en 05.00 uur.

A29

Op de A29 wordt de komende vier weekenden gewerkt tussen knooppunt Hellegatsplein en knooppunt Sabina. Van vrijdag 7 mei 10 uur ’s avonds tot maandag 10 mei 5 uur ’s ochtends is de A29 daarom dicht vanuit Rotterdam richting Bergen op Zoom tussen knooppunt Hellegatsplein en afrit 23 Willemstad.

Capelle Schollevaar

In Capelle aan den IJssel is de kruising van de Burgemeester van Beresteijnlaan met de Operalaan van maandag 3 mei tot en met september 2021 afgesloten voor het autoverkeer.

A15

De Suurhoffbrug in de A15 gaat één weekend in beide richtingen dicht voor al het verkeer. De afsluiting is van vrijdag 7 mei 9 uur ’s avonds tot maandag 10 mei 5 uur ’s ochtends. Richting de Maasvlakte is de A15 tot zaterdag 8 mei 10 uur 's avonds óók dicht na afrit 11.