Bereikbaarheidsjournaal

Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Hele aflevering

Deze week kijken we naar: minder rijstroken beschikbaar op de A15 bij Rozenburg, werkzaamheden op de Prinsenlaan en de Strevelsweg, nachtafsluiting van de Doenkade en weekendafsluiting van de Suurhoffbrug in de A15.

A15 Rozenburg

Op de A15 wordt bij Rozenburg gewerkt aan een tweede fly-over. Hierdoor zijn tot zondag 18 juli op de A15 bij Rozenburg maar twee rijstroken open per rijrichting. Ook is afrit 14 Rozenburg-Centrum van de A15 richting Rotterdam afgesloten.

A15 Suurhoffbrug

De Suurhoffbrug in de A15 is komend weekend in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting is van vrijdag 25 juni 9 uur 's avonds tot maandag 28 juni 5 uur 's ochtends.

Prinsenlaan

Op de Prinsenlaan in Rotterdam Alexander wordt deze week aan de weg gewerkt. Van maandag 21 juni 7 uur 's ochtends tot en met vrijdag 25 juni 4 uur 's middags is de Prinsenlaan hierdoor in één richting dicht voor het autoverkeer vanaf de Nancy Zeelenbergsingel tot aan de Koningslaan.

Doenkade

De Doenkade is deze week één nacht in beide richtingen dicht. De afsluiting is tussen de Vliegveldweg en de N471 en duurt van donderdag 24 juni 8 uur 's avonds tot vrijdag 25 juni 6 uur 's ochtends.

Zuidplein

Op de Strevelsweg bij het Zuidplein wordt aan de verkeerslichten gewerkt. Daardoor hebben de kruisingen met de Pleinweg en Zuiderparkweg minder stroken.