Bereikbaarheidsjournaal

Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Hele aflevering

Deze week: wegafsluiting van de Schiedamseweg en Grote Visserijstraat, wegversmalling op de Coen Moulijnweg bij de Kuip en nachtafsluitingen van de A20 bij Moordrecht en knooppunt Kleinpolderplein.

Schiedamseweg

Van maandag 1 november tot en met vrijdag 26 november is de Schiedamseweg richting Marconiplein voor al het verkeer dicht ter hoogte van de Grote Visserijstraat. De Grote Visserijstraat is in beide richtingen dicht tussen de Schiedamseweg en de Gijsingstraat.

Coen Moulijnweg

Van zondag 31 oktober tot en met vrijdag 26 november zijn er op de Coen Moulijnweg richting de Stadionrotonde ter hoogte van de Kuip minder rijstroken beschikbaar. Het fietspad richting Stadionrotonde is afgesloten.

A20 Moordrecht

Van woensdag 10 november 22.00 uur tot donderdag 11 november 05.00 uur is de A20 richting Gouda dicht tussen Moordrecht en Gouda.

A20 Kleinpolderplein

Van donderdag 11 op vrijdag 12 november is de A20 bij knooppunt Kleinpolderplein in beide richtingen ‘s nachts dicht tussen toe- en afrit 12 (Delfshaven) en het Schieplein. Op het Kleinpolderplein is ook de toerit naar de A20 richting Gouda afgesloten.