Bereikbaarheid

De Gemeente Krimpen aan den IJssel werkt tot 2022 in verschillende fases aan de kruising van de C.G. Roosweg (N210), de Nieuwe Tiendweg en de Industrieweg. Deze kruising staat bekend als de Grote Kruising.

Van 18 september 2020 tot april 2021 wordt er gewerkt tussen de nieuwe wisselstrook en de hoofdrijbaan van de C.G Roosweg.

Autoverkeer
  • Op de C.G. Roosweg [N210] zijn richting de Algerabrug twee rijstrook open waarvan één de busbaan is. De wisselstrook blijft tijdens de spits wel beschikbaar.
  • Autoverkeer vanuit de Krimpenerwaard richting de Algerabrug moet al voor de Grote Kruising ritsen.
  • De doelgroepenstrook op de N210 is alleen beschikbaar voor busdiensten, het vrachtverkeer maakt gebruik van de hoofdrijbaan van de N210.
  • Houd rekening met extra drukte op de nieuwe Tiendweg, N210 en de Industrieweg.
Fietsers
  • Fietsers rijden vanaf 4 september via de Vincent van Goghlaan, over de nieuwe fietsoversteek bij de Nieuwe Tiendweg en Buys Ballotsingel richting de Koekoekstraak/Raadhuisplein, de doorsteek langs de Rabobank richting de Wethouder Hoogendijktunnel.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Omleidingskaart fietsverkeer.

Bron: www.degrotekruising.nl

Meer informatie over deze fase vind je hier.

van 23 september 20.00 uur tot 24 september 23.59 uur worden er reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt op de C.G. Roosweg. Verkeersregelaars zijn aanwezig.