Bereikbaarheid

Five Day Deals

Op woensdag 24 november beginnen de Five Day Deals in Rotterdam. Dit duurt tot en met zondag 28 november.

Je kunt dus niet alleen op vrijdag voordelig winkelen, maar vijf dagen lang. Zo spreidt men de bezoekers over het aantal actiedagen én op de dagen zelf. Op die manier wordt geprobeerd om grote drukte in Rotterdam te voorkomen.

Vermijd drukte

Wie de drukte liever helemaal vermijdt, winkelt online. Zo kun je shoppen zonder in de rij of in de regen te hoeven staan. Wil je naar winkels, maar het liefst zo rustig mogelijk? Ga dan 's ochtends op pad in plaats van later op de dag. Ook is het in het centrum vaak drukker dan daarbuiten. Kijk dus bijvoorbeeld of wat je zoekt ook buiten het centrum te vinden is.

Reis slim

Wie slim is, reist met het openbaar vervoer of de (deel)fiets of (deel)scooter. Zo heb je de minste kans op vertraging.

Parkeren

  • Kom je toch met de auto? Maak dan gebruik van één van de P+R locaties en reis verder met het openbaar vervoer. Kijk op onze interactieve kaart voor een overzicht van alle P+R garages in de omgeving.
  • Rechtsbovenin bij "kaartopties" kun je de P+R locaties aanvinken. Je krijgt dan per locatie de beschikbaarheid te zien.
  • In de gemeentelijke parkeergarages Schouwburgplein I en Schouwburgplein II parkeer je tijdens de Five Day Deals tegen een gereduceerd tarief van 1 euro per uur! Dit tarief geldt tussen 10.00 en 14.00 uur.