Bereikbaarheid en omleidingen

Bereikbaarheid

Van 23 maart t/m 12 april wordt er gewerkt vanaf de 2e Middellandstraat ter hoogte van de Van der Poelstraat tot aan de Vierambachtsstraat ter hoogte van de Nozemanstraat.

Omleiding

De werkzaamheden hebben gevolgen voor het autoverkeer en voor de tram.

Autoverkeer

Verkeer in de richting van de 's Gravendijkwal rijdt om via de Mathenesserlaan en de Claes de Vrieselaan. In de richting van het Marconiplein is de weg gewoon open.

Trams

Er rijden geen trams tussen het Middellandplein en het Mathenesserplein. Trams rijdens via de Mathenesserlaan en de Claes de Vrieselaan.

Bereikbaarheid

Van 13 april t/m 3 mei wordt er gewerkt op de Vierambachtsstraat tussen Heemraadssingel en de G.J. Mulderstraat en op de Vierambachtsstraat vanaf de Van Heusdestraat tot aan de Mathenesserbrug ter hoogte van de Spangesekade.

Omleiding

De werkzaamheden hebben gevolgen voor autoverkeer en tramverkeer.

Autoverkeer

De Vierambachtsstraat en de Mathenesserbrug blijven open in de richting van de Mathenesserdijk. Het verkeer richting de Heemraadssingel wordt vanaf de Mathenesserdijk omgeleid via de Schiedamseweg. De Mathenesserdijk blijft open in de richting van de Mathenesserbrug. Het verkeer richting het P.C. Hooftplein kan gebruik maken van de Mathenesserdijk-Beneden.

Afsluiting Mathenesserbrug
Let op: tussen Van woensdag 17 april tot en met vrijdag 3 mei wordt iedere werkdag tussen 20.00 en 06.00 uur aan de Mathenesserbrug gewerkt. Verkeer wordt omgeleid via de Lage Erfbrug en de Beukelsbrug.

Trams

Er rijden geen trams tussen het Middellandplein en het P.C. Hooftplein. Tramlijnen 21 en 24 rijden via de Claes de Vrieselaan en de Mathenesserlaan. Vanaf het Heemraadsplein rijden ze via de route van tram 4 naar het Marconiplein om daar de reguliere route te vervolgen. Lijn 23 is ingekort tot Rotterdam Centraal en rijdt dus niet door naar het Marconiplein.

 

 

Bereikbaarheid

Van 4 mei t/m 2 juni wordt er gewerkt vanaf de 1e Middellandstraat ter hoogte van de Jan Porcellistraat tot aan de Heemraadsingel en op de West-Kruiskade vanaf de Drievriendenstraat tot aan de 's-Gravendijkwal.

Omleiding

De werkzaamheden hebben gevolgen voor autoverkeer en tramverkeer.

Autoverkeer

De omleidingsroute voor het verkeer is op dit moment nog niet bekend.

Trams

Er rijden geen trams tussen het Kruisplein en het Mathenesserplein. Lijn 21 en 24 rijden vanaf Rotterdam Centraal naar het Eendrachtsplein en vervolgens via de Nieuwe Binnenweg en de Mathenesserlaan naar het Mathenesserplein. Lijn 23 is ingekort tot Rotterdam Centraal en rijdt dus niet naar het Marconiplein.