Drukte rondom Aert van Nesstraat

Het is erg druk in de Aert van Nesstraat en bij de parkeergarage van de Bijenkorf. In december worden er daarom extra maatregelen getroffen om het verkeer in goede banen te leiden. Zo blijft het centrum bereikbaar en kan het winkelende publiek veilig oversteken.

Omleidingen

De parkeergarage in de Aert van Nesstraat is alleen bereikbaar door vanaf de Coolsingel rechtsaf te slaan. Bij het verlaten van de parkeergarage kun je rechtdoor richting de Meent en linksaf richting Hofplein. Op de Weena en Coolsingel wordt de route naar de parkeergarage op borden aangegeven.


Afsluitingen

De Aert van Nesstraat is afgesloten vanaf de Karel Doormanstraat tot de Hennekijnstraat. Autoverkeer vanaf de Westblaak kan via de Karel Doormanstraat naar de parkeergarage Schouwburgplein rijden of via de Van Oldenbarneveldstraat naar de Mauritsweg. De Mauritsweg zelf is vanaf het Eendrachtsplein tot aan de Van Oldebarneveldstraat afgesloten voor autoverkeer.

Deze tijdelijke omleidingen worden aangegeven met gele borden. Bekijk de ook deze schematische tekening voor het complete overzicht.

Er worden verkeersregelaars ingezet op de kruising van de Meent met de Coolsingel en op de Karel Doormanstraat.