Bezoekers Feyenoord – Real Sociedad: vermijd het centrum en pak de trein

Komende zaterdag om 14.30 uur trapt Feyenoord het seizoen af tegen Real Sociedad, de nummer zes uit de Spaanse competitie. Kom jij ook? Houd dan rekening met grote drukte in en rondom de Kuip. Ook is het centrum slecht bereikbaar door het festival Rotterdam Unlimited. Ga dus voorbereid op weg: vertrek op tijd, reis met het ov of pak de fiets.

Centrum slecht bereikbaar door Zomercarnaval

De binnenstad is grotendeels afgesloten vanwege de parade van het Zomercarnaval. Hierdoor rijden de trams andere routes door het centrum. Houd rekening met langere reistijden en vervallen haltes. In verband met de verwachte drukte, is het advies om zoveel mogelijk het centrum te mijden. Kom daarom met de trein naar station Rotterdam Stadion.

Met de bus vanaf P+R Beverwaard

Reis je liever met de auto naar De Kuip? Parkeer dan je auto op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Op de dag zijn er extra parkeerplaatsen beschikbaar. Vanaf het parkeerterrein worden bussen ingezet voor vervoer naar De Kuip. Op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart kan je gratis meereizen.

Extra fietsenstalling op P8

Voor bezoekers die zaterdag per fiets naar het stadion reizen, wordt op parkeerplaats P8 bij De Kuip een extra fietsenstalling geplaatst. Hier kunnen fietsers hun fiets stallen tijdens de wedstrijd. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de openingswedstrijd? Kijk dan op Feyenoord.nl.