Kom op de fiets naar Rotterdam Unlimited

Van dinsdag 24 juli tot en met zaterdag 28 juli vindt in het centrum Rotterdam Unlimited plaats. Het grootste, meest uitbundigde en kleurrijke straatfestival van Europa zal voor veel gezelligheid zorgen. Het zal daardoor ook drukker zijn dan normaal. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor de auto!

Zomercarnaval

Het iconische zomercarnaval is een onderdeel van Rotterdam Unlimited. Op vrijdag 27 juli is de Battle of Drums. Op zaterdag 28 juli zal de wereldberoemde Straatparade vanaf 13:00 uur gaan lopen en zich vervolgens gedurende 6 uur door het stadscentrum bewegen.

Op de fiets

Omdat sommige delen van Rotterdam minder bereikbaar zijn voor auto's, is het raadzaam om op de fiets te komen. Je kunt ook een ov-fiets huren. Naast de vele gratis fietsparkeerplaatsen, kun je ook gebruikmaken van de bewaakte fietsenstallingen bij Rotterdam CS, de Meent en de Binnenrotte

RET

Door de verschillende afsluitingen in het centrum, rijden sommige bussen en trams andere routes. Kijk op de website van de RET Door de verschillende afsluitingen in het centrum, rijden sommige bussen en tram andere routes.

NS

Vanaf Rotterdam Centraal is het maar enkele minuten lopen naar het festivalterrein. Kom je met de trein? Koop dan via de website van de NS alvast je festivalretour en reis samen met korting naar Rotterdam.