Laat de zomer maar komen!

De zomer staat weer voor de deur! Zeker bij warm en zonnig weer kan een dagje strand in Hoek van Holland een fijn uitje zijn. Reis je met de auto naar zee? Let dan op dat de parkeerplaatsen al snel vol kunnen raken. Gelukkig zijn er ook alternatieve vervoersmiddelen: we zetten ze voor je op een rij.

Met de fiets

Wie slim reist komt bijvoorbeeld met de (elektrische) fiets naar het strand. Zo is er sinds vorig jaar voor het eerst een bewaakte fietsenstalling. Tegen een klein tarief kan jouw (elektrische) fiets of scooter hier heel de dag veilig staan.

Je kunt ook gebruik maken van de deelscooters van GO Sharing. Op deze website kun je precies zien waar de dichtstbijzijnde deelscooter te vinden is.

Tussen de Strandboulevard en de Van Dixhoorndriehoek is vorig jaar een nieuw fietspad geopend. Dit fietspad loopt aan de noordzijde van de metrobaan en sluit aan op het doorgaande duinfietspad richting Ter Heijde en Kijkduin.

Metro aan Zee

Maar je kunt natuurlijk ook met metrolijn B naar Hoek van Holland reizen. Je hebt geen parkeerprobleem en je stapt op loopafstand van het strand uit de metro. Niet verkeerd, toch?

Het laatste nieuws over de nieuwe Metro aan Zee vind je hier.