Maaster op zoek naar nieuwe deelnemers

Mijd jij de spits vanwege de Maastunnelrenovatie? Dan is Maaster iets voor jou! Je kunt vanaf 5 maart weer instromen. Automobilisten die zich aanmelden en de auto tijdens de avondspits van noord naar zuid laten staan, kunnen in de eerste 3 maanden maximaal € 80 per maand verdienen. Na de eerste 3 maanden gaat de beloning over in een puntenspaarsysteem.

Maaster is een initiatief van De Verkeersonderneming in opdracht van gemeente Rotterdam. Het doel van Maaster is de verkeersdrukte in de avondspits te beperken zolang de Maastunnel dicht is.

Maaster spitsmijdenproject

Bijna 50% van de automobilisten die tijdens de avondspits de Maas oversteken, rijdt daar regelmatig (minimaal één keer per week). Juist voor deze mensen is er het Maaster Spitsmijdenproject. Stap je voor 5 maart over op een ander vervoermiddel of steek je buiten de avondspits (15.00 – 19.00 uur) de Maas over, dan kan je een leuke beloning verdienen. Wat, dat is afhankelijk van hoe vaak je voorheen in de spits reed. Hiervoor moet je de Erasmusbrug, Willemsbrug, Van Brienenoordbrug en de Beneluxtunnel mijden. 

Na de eerste 3 maanden gaat de financiële beloning over in een puntenspaarsysteem. Deze spaarpunten kun je verzilveren in een webshop. Inmiddels heeft het project 3.396 deelnemers. 

Maaster iets voor jou? 

Mijd je al de avondspits of wil je deze mijden? Dan is Maaster iets voor jou. Je kunt voor meer informatie en het aanmeldformulier terecht op de website van Maaster!