Nieuw: kijk live mee met verkeer rond Algerabrug

Krijg jij ook geen genoeg van de verkeerscamera’s van Rotterdam Onderweg? Dan is er goed nieuws. Vanaf vandaag kijk je live mee met vier extra camera’s in Krimpen aan den IJssel. 

Locaties

De vier nieuwe verkeerscamera’s staan rond de Algerabrug. Zo zie je in een oogopslag of het verkeer op de Algerabrug, Ketensedijk, CG Roosweg en de kruising Industrieweg – Nieuwe Tiendweg een beetje doorrijdt of niet. Zo is de N210 is goed in beeld. 

Ga voorbereid op weg

Door de verkeerscamera’s ga je in en om Rotterdam nóg beter voorbereid onderweg. Zie je ’s ochtends dat het druk is op je route, beslis dan een andere route te nemen, of eens met de fiets of het openbaar vervoer te reizen. Of misschien kun je eerst even thuiswerken en de spits mijden.

Bekijk de beelden hier

De beelden bekijk je niet alleen op RotterdamOnderweg.nl, maar ook op de site van de gemeente Krimpen aan den IJssel. Hier vind je alle informatie over dit verkeersknooppunt. Ook staat daar een kaart van Rotterdam Onderweg, waar je gemakkelijk alle verkeercamera’s, omleidingen en de verkeersdrukte rondom Krimpen aan den IJssel bekijkt.