Nieuwe fase Coolsingel: afsluiting op Schiedamsedijk

*Dit is een oud bericht: 2018* Eind september gaan de werkzaamheden op en rondom de Coolsingel een nieuwe fase in. Vanaf 28 september is niet alleen de Coolsingel richting Hofplein afgesloten, maar zijn er ook rioolwerkzaamheden op de Schiedamsedijk. Deze vinden plaats tussen de Schilderstraat en het Churchillplein, in de richting van het Churchillplein. Verkeer vanaf het Vasteland rijdt dan via de Boompjes en André van der Louwbrug of de Westzeedijk en 's-Gravendijkwal.

Verkeer vanaf het Churchillplein richting het Vasteland kan gewoon gebruik maken van de Schiedamsedijk. Kom je vanaf het Vasteland? Dan kun je ook niet meer linksaf de Schilderstraat in. Voor bestemmingsverkeer is een aparte omleiding. De werkzaamheden duren tot half november.

Even wennen

"Het zal voor de automobilist even wennen zijn, maar dat is logisch", zegt omgevingsmanager Frans de Ruever. "We proberen het verkeer zo goed mogelijk in banen te leiden. Natuurlijk houden we de situatie goed in de gaten en sturen we bij waar dit nodig is."

Meer weten?

Wil je meer weten over het werk aan de Coolsingel? Kijk dan op www.coolsingel.nl. Of neem een kijkje in het informatiecentrum aan het Churchillplein. Je kunt hier met al je vragen terecht op dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur.