P+R vol? Probeer eens een andere

De P+R-terreinen in en rond Rotterdam zijn voller dan voorheen. Niet alleen doordat parkeren op een P+R in combinatie met gebruik van openbaar vervoer gratis is geworden, ook de sluiting van de Maastunnel van Noord naar Zuid is een van de oorzaken. Kom jij ook een volle P+R tegen? Niet getreurd, er is nog genoeg plek! Bekijk hieronder waar.

Hier is het druk

Op de P+R’s Capelsebrug, Slinge en Meijersplein is het vaak druk. Op een gemiddelde werkdag is daar ongeveer 95% van de parkeerplekken bezet. Capelsebrug is het drukst, daar zijn gemiddeld 10 plekken vrij op een werkdag: goed zoeken naar een plekje dus. 

Hier is er plek

Ben je opzoek naar een rustigere locatie om te parkeren? Probeer dan bijvoorbeeld eens P+R Prins Alexander. Daar zijn op een doordeweekse dag gemiddeld 77% van de parkeerplaatsen vrij. Ook op de park-and-rides Beverwaard en Schiedam Centrum kun je vaak nog goed je auto kwijt. 

Gratis met het ov

En dat parkeren op een P+R loont, is duidelijk. Laat je je auto op een van de terreinen achter en reis je verder met het openbaar vervoer? Dan betaal je geen parkeerkosten!