Ook interessant

Top 10 grote werkzaamheden 2021

De gemeente Rotterdam werkt ook in 2021 aan flink de weg om de stad bereikbaar, aantrekkelijk en veilig te houden. Lees meer (Top 10 grote werkzaamheden 2021)
Burgemeester_van_Walsumweg_thumbnail.png

Gemeente pakt verkeersonveilige plekken aan

Een stad waar iedereen veilig kan rondlopen, fietsen én rijden: met die ambitie pakt de gemeente Rotterdam haar infrastructuur grondig aan. In 2020 zijn er al 5 belangrijke plekken verkeersveiliger gemaakt, naast een tiental kleinere locaties. Lees meer (Gemeente pakt verkeersonveilige plekken aan)
Vuurplaat_thumbnail.jpg

December 2020

De dagen worden korter en de temperatuur daalt. De kachel gaat weer aan en overal worden vrolijke lampjes opgehangen. Dat kan maar één ding betekenen: De feestdagen komen eraan! Lees hier waar je rekening mee moet houden als je in deze periode op pad gaat. Lees meer (December 2020)
micheile-henderson_thumb.jpg

Gratis E-bike proberen in de Drechtsteden

Een moderne weg is milieuvriendelijker, veiliger en stroomt beter door dan zijn voorganger. Bewoners in één van de Drechtsteden kunnen nu gebruik maken van acties waarmee ze kennis maken met alternatieven voor de auto. Lees meer (Gratis E-bike proberen in de Drechtsteden)
n3_thumb.jpg

Probeer gratis een elektrische deelscooter

Tot eind december 2020 kun je gratis kennismaken met de elektrische deelscooters van felyx, Check of Go Sharing. De probeeractie geldt in Rotterdam, maar ook in Schiedam, Delft, Nissewaard en Den Haag. Lees meer (Probeer gratis een elektrische deelscooter)
ways2go_thumb.jpg

Verkeersenquête wijst weg naar 1.5 meter samenleving

De gemeente Rotterdam neemt maatregelen om de stad voor te bereiden op de ‘1.5 meter samenleving’. Steeds meer mensen lopen of pakken de fiets of het openbaar vervoer. Met een verkeersenquête kan elke Rotterdammer aangeven waar in de stad het te druk is. Lees meer (Verkeersenquête wijst weg naar 1.5 meter samenleving)
houd_afstand_tot_elkaar.jpg

Relaxed fietsen dankzij de Noord- Zuidfietsroute

De gemeente Rotterdam heeft de fietsroute van en naar het Rotterdamse centrum verbeterd. Zo is deze route veiliger, toegankelijker en comfortabeler voor fietsers geworden. Lees meer (Relaxed fietsen dankzij de Noord- Zuidfietsroute)
Stadhouder_2406_thumb.jpg

Coronamaatregelen en bereikbaarheid

Lees hier welke gevolgen de Corona-maatregelen hebben voor de bereikbaarheid in de stad. Lees meer (Coronamaatregelen en bereikbaarheid)
fusion-medical-animation-Corona_thumb.jpg

A16 Rotterdam: nieuwe rijksweg tussen A13 en A16

Tussen de A16 bij het Terbregseplein en de A13 bij Rotterdam The Hague Airport komt een nieuwe rijksweg: de A16 Rotterdam. Lees meer (A16 Rotterdam: nieuwe rijksweg tussen A13 en A16)
SjaakBoot.png

Minder openbaar vervoer in Rotterdam

Door het Coronavirus rijden er minder treinen, bussen, trams en metro's de komende periode. Lees meer (Minder openbaar vervoer in Rotterdam)
NS_trein_thumb.jpg

Renovatie Wantijbrug N3

De Wantijbrug in de N3 is vanaf 19 januari 10 weken afgesloten voor auto’s, motoren en vrachtwagens. Lees meer (Renovatie Wantijbrug N3)
Wantijbrug_thumb.JPG

Parkeergarage Meent in onderhoud

Het bovenste parkeerdek van parkeergarage Meent is vanaf 2 januari tot eind 2020 afgesloten. Lees meer (Parkeergarage Meent in onderhoud)
Parkeergarage_Meent_thumbnail.jpg