Ook interessant

Verkeersenquête wijst weg naar 1.5 meter samenleving

De gemeente Rotterdam neemt maatregelen om de stad voor te bereiden op de ‘1.5 meter samenleving’. Steeds meer mensen lopen of pakken de fiets of het openbaar vervoer. Met een verkeersenquête kan elke Rotterdammer aangeven waar in de stad het te druk is. Lees meer (Verkeersenquête wijst weg naar 1.5 meter samenleving)
houd_afstand_tot_elkaar.jpg

Relaxed fietsen dankzij de Noord- Zuidfietsroute

De gemeente Rotterdam heeft de fietsroute van en naar het Rotterdamse centrum verbeterd. Zo is deze route veiliger, toegankelijker en comfortabeler voor fietsers geworden. Lees meer (Relaxed fietsen dankzij de Noord- Zuidfietsroute)
Stadhouder_2406_thumb.jpg

Coronamaatregelen en bereikbaarheid

Lees hier welke gevolgen de Corona-maatregelen hebben voor de bereikbaarheid in de stad. Lees meer (Coronamaatregelen en bereikbaarheid)
fusion-medical-animation-Corona_thumb.jpg

A16 Rotterdam: nieuwe rijksweg tussen A13 en A16

Tussen de A16 bij het Terbregseplein en de A13 bij Rotterdam The Hague Airport komt een nieuwe rijksweg: de A16 Rotterdam. Lees meer (A16 Rotterdam: nieuwe rijksweg tussen A13 en A16)
SjaakBoot.png

Minder openbaar vervoer in Rotterdam

Door het Coronavirus rijden er minder treinen, bussen, trams en metro's de komende periode. Lees meer (Minder openbaar vervoer in Rotterdam)
NS_trein_thumb.jpg

Renovatie Wantijbrug N3

De Wantijbrug in de N3 is vanaf 19 januari 10 weken afgesloten voor auto’s, motoren en vrachtwagens. Lees meer (Renovatie Wantijbrug N3)
Wantijbrug_thumb.JPG

Parkeergarage Meent in onderhoud

Het bovenste parkeerdek van parkeergarage Meent is vanaf 2 januari tot eind 2020 afgesloten. Lees meer (Parkeergarage Meent in onderhoud)
Parkeergarage_Meent_thumbnail.jpg

Nieuwe RET dienstregeling 2020

Zondag 15 december verandert de dienstregeling van de RET. Ook zal de RET met meer elektrische en diesel-hybride bussen Rotterdam door rijden. Lees meer (Nieuwe RET dienstregeling 2020)
dienstregeling_thumb.jpg

Lichtgevend zebrapad Mariniersweg

Op de Mariniersweg ligt sinds september een zebrapad dat licht geeft. Deze oversteekplaats ligt ter hoogte van de Bredestraat. Het gat om een proef van de gemeente om de verkeersveiligheid te verbeteren. En dat lijkt te werken! Ook is het duidelijk geworden dat de strepen snel slijten. Lees meer (Lichtgevend zebrapad Mariniersweg)
asfalt_thumb_photo_by_Mak.jpg

Aanleg fietspad André van der Louwbrug

Op de weg tussen de André van der Louwbrug en de Willemsbrug wordt 1 rijstrook ingericht als fietspad. Lees meer (Aanleg fietspad André van der Louwbrug)
willemsbrug_thumb.jpg

Nieuwe verkeerslichten voor kruising Adriaan Volkerlaan - Dwarsdijk

Vanaf 5 augustus tot en met eind augustus 2019 wordt gewerkt aan de verkeerslichten op de kruising Adriaan Volkerlaan - Dwarsdijk. Lees meer (Nieuwe verkeerslichten voor kruising Adriaan Volkerlaan - Dwarsdijk)
Kruising_Dwarsdijk.jpg

Tramhalte stadion Feyenoord verplaatst

Door herinrichting kunnen nu drie trams achter elkaar stoppen aan de halte. Lees meer (Tramhalte stadion Feyenoord verplaatst)
resultaat_15-07-2019.jpg