Ook interessant

Extra exit Katendrecht

Er wordt flink gebouwd op Katendrecht. Dit zorgt voor veel bouwverkeer en verschillende omleidingen. Lees meer (Extra exit Katendrecht)
Brede_Hilledijk_thumb360.jpg

Scholieren steken sneller over door warmtesensor

Op het kruispunt bij het Kreekhuizenplein steken scholieren sneller over door een warmtesensor. Lees meer (Scholieren steken sneller over door warmtesensor)
Warmtesensor_360.jpg

Voorbereidingen Brexit zichtbaar in haven

De voorbereidingen voor de naderende Brexit worden zichtbaar in de haven van Rotterdam. Havenbedrijf Rotterdam en Rijkswaterstaat hebben tijdelijke bufferparkeerlocaties gerealiseerd voor vrachtwagenchauffeurs die, op weg naar het Verenigd Koninkrijk, hun papieren nog niet op orde hebben. Lees meer (Voorbereidingen Brexit zichtbaar in haven)
Thumbnail_Brexit.jpg

Bouwverkeer in de stad: zo regelt Forum dat

Werkzaamheden aan het bouwproject Forum Rotterdam zijn in volle gang. Bouwverkeer rijdt dus af en aan. Om de het verkeer zo min mogelijk te hinderen, nam het project een aantal maatregelen . Lees meer (Bouwverkeer in de stad: zo regelt Forum dat)
FORUM_360.jpg

Sneller naar Zuid met realtime informatie

Op 6 locaties in de stad hebben we informatieborden geplaatst die aangeven hoe je het snelst op Zuid komt. Lees meer (Sneller naar Zuid met realtime informatie)
360.jpg

3,2,1 groen: aftellende verkeerslichten op kruising Capelseweg / President Rooseveltweg

Op de kruising van de Capelseweg en de President Rooseveltweg staan sinds deze week aftellende verkeerslichten. Lees meer (3,2,1 groen: aftellende verkeerslichten op kruising Capelseweg / President Rooseveltweg)
aftellicht_1280x720-2.jpg

P+R vol? Probeer eens een andere

Kom jij ook een volle P+R tegen? Niet getreurd, er is nog genoeg plek! Bekijk hieronder waar. Lees meer (P+R vol? Probeer eens een andere)
P_R_1280x720.jpg

‘Met de auto in de file staan? Het kan soms ook anders!’

Uit onderzoek van De Verkeersonderneming blijkt dat 95% van de reizigers in en om Rotterdam op de automatische piloot naar hun werk gaat. Lees meer (‘Met de auto in de file staan? Het kan soms ook anders!’)
Slim-Rotterdam-Onderweg-1280x720.jpg

Reis met de Watertaxi van en naar Schiedam

De nieuwe halte van de watertaxi is aan de Voorhaven, naast de Koninginnebrug. Lees meer (Reis met de Watertaxi van en naar Schiedam)
watertaxi-rotterdam-onderweg-1280x720.jpg

Druk? Bekijk de DRIPS

DRIPS zijn dynamische route informatiepanelen Lees meer (Druk? Bekijk de DRIPS)
Verkeersregiekamer_1280.jpg

Rotterdam Onderweg op Rijnmond.nl

Weggebruikers kunnen vanaf vandaag ook via RTV Rijnmond de actuele verkeerssituatie in Rotterdam bekijken. Lees meer (Rotterdam Onderweg op Rijnmond.nl)
A29_Oud_Beijerland_thumb.jpg

Nieuw: veerpont tussen Charlois en Katendrecht

Vanaf maandag 11 september vaart er een pontje voor voetgangers en fietsers tussen Charlois en Katendrecht. Lees meer (Nieuw: veerpont tussen Charlois en Katendrecht)
VeerpontZuid.jpg