Ook interessant

Bouwverkeer in de stad: zo regelt Forum dat

Werkzaamheden aan het bouwproject Forum Rotterdam zijn in volle gang. Bouwverkeer rijdt dus af en aan. Om de het verkeer zo min mogelijk te hinderen, nam het project een aantal maatregelen . Lees meer (Bouwverkeer in de stad: zo regelt Forum dat)
FORUM_360.jpg

Sneller naar Zuid met realtime informatie

Op 6 locaties in de stad hebben we informatieborden geplaatst die aangeven hoe je het snelst op Zuid komt. Lees meer (Sneller naar Zuid met realtime informatie)
360.jpg

3,2,1 groen: aftellende verkeerslichten op kruising Capelseweg / President Rooseveltweg

Op de kruising van de Capelseweg en de President Rooseveltweg staan sinds deze week aftellende verkeerslichten. Lees meer (3,2,1 groen: aftellende verkeerslichten op kruising Capelseweg / President Rooseveltweg)
aftellicht_1280x720-2.jpg

P+R vol? Probeer eens een andere

Kom jij ook een volle P+R tegen? Niet getreurd, er is nog genoeg plek! Bekijk hieronder waar. Lees meer (P+R vol? Probeer eens een andere)
P_R_1280x720.jpg

‘Met de auto in de file staan? Het kan soms ook anders!’

Uit onderzoek van De Verkeersonderneming blijkt dat 95% van de reizigers in en om Rotterdam op de automatische piloot naar hun werk gaat. Lees meer (‘Met de auto in de file staan? Het kan soms ook anders!’)
Slim-Rotterdam-Onderweg-1280x720.jpg

Reis met de Watertaxi van en naar Schiedam

De nieuwe halte van de watertaxi is aan de Voorhaven, naast de Koninginnebrug. Lees meer (Reis met de Watertaxi van en naar Schiedam)
watertaxi-rotterdam-onderweg-1280x720.jpg

Druk? Bekijk de DRIPS

DRIPS zijn dynamische route informatiepanelen Lees meer (Druk? Bekijk de DRIPS)
Verkeersregiekamer_1280.jpg

Rotterdam Onderweg op Rijnmond.nl

Weggebruikers kunnen vanaf vandaag ook via RTV Rijnmond de actuele verkeerssituatie in Rotterdam bekijken. Lees meer (Rotterdam Onderweg op Rijnmond.nl)
A29_Oud_Beijerland_thumb.jpg

Nieuw: veerpont tussen Charlois en Katendrecht

Vanaf maandag 11 september vaart er een pontje voor voetgangers en fietsers tussen Charlois en Katendrecht. Lees meer (Nieuw: veerpont tussen Charlois en Katendrecht)
VeerpontZuid.jpg

Het verkeer in Rotterdam is nooit saai

Op het Kleinpolderplein zit de verkeersregiekamer van Rotterdam. Hier houden verkeerskundigen het verkeer in en rondom Rotterdam 24/7 in de gaten. Lees meer (Het verkeer in Rotterdam is nooit saai)
Verkeersregiekamer_1280.jpg

Scholen beginnen weer in Rotterdam

Maandag start het nieuwe schooljaar in Rotterdam en omgeving. Dit betekent dat het weer drukker wordt op de weg. Ga je met de auto naar je werk? Dan ben je misschien wat langer onderweg. Lees meer (Scholen beginnen weer in Rotterdam)
rotterdam-onderweg-nijntje-scholen-1280x720.jpg

Uniek in Europa: veiligheidsoefening voor 1 tunnelbuis Maastunnel

Door de sluiting van Noord naar Zuid moeten hulpdiensten anders te werk gaan dan normaal. Daarom is er op 15 juli een veiligheidsoefening. Lees meer (Uniek in Europa: veiligheidsoefening voor 1 tunnelbuis Maastunnel)
Veiligheidsoefening-Rotterdam-Onderweg-1280x720.jpg