Ook interessant

Het verkeer in Rotterdam is nooit saai

Op het Kleinpolderplein zit de verkeersregiekamer van Rotterdam. Hier houden verkeerskundigen het verkeer in en rondom Rotterdam 24/7 in de gaten. Lees meer (Het verkeer in Rotterdam is nooit saai)
Verkeersregiekamer_1280.jpg

Scholen beginnen weer in Rotterdam

Maandag start het nieuwe schooljaar in Rotterdam en omgeving. Dit betekent dat het weer drukker wordt op de weg. Ga je met de auto naar je werk? Dan ben je misschien wat langer onderweg. Lees meer (Scholen beginnen weer in Rotterdam)
rotterdam-onderweg-nijntje-scholen-1280x720.jpg

Uniek in Europa: veiligheidsoefening voor 1 tunnelbuis Maastunnel

Door de sluiting van Noord naar Zuid moeten hulpdiensten anders te werk gaan dan normaal. Daarom is er op 15 juli een veiligheidsoefening. Lees meer (Uniek in Europa: veiligheidsoefening voor 1 tunnelbuis Maastunnel)
Veiligheidsoefening-Rotterdam-Onderweg-1280x720.jpg

Rode loper voor fietsers

Op de Schiekade is de rode loper ‘uitgerold’ voor fietsers. Lees meer (Rode loper voor fietsers)
Rodeloper-Rotterdam-Onderweg-1280x720.jpg

Fietslift op P+R Meijersplein

Een primeur voor P+R Meijersplein: fietsers kunnen hun fiets voortaan beveiligd parkeren in een fietslift. De eerste in Rotterdam. In totaal heeft de automatische fietslift plaats voor 55 tweewielers. Lees meer (Fietslift op P+R Meijersplein)
fietslift_meyersplein_1280x720.jpg

Eerste volledig elektrische watertaxi

Watertaxi Rotterdam brengt een volledig elektrisch aangedreven watertaxi in de vaart. De klassieke HNY6 uit de bestaande vloot is als eerste watertaxi in Europa uitgerust met gebruikte Tesla-accu’s. Lees meer (Eerste volledig elektrische watertaxi)
V2-RoyaltyFree-1280x720.jpg

Eerste hulp voor fietsen

Gebruikers van de gemeentelijke fietsenstallingen aan de Blaak, Meent en Coolsingel (op hoek met Westblaak) kunnen vanaf nu zelf kleine reparaties aan hun fiets doen. Daarvoor zijn fietsreparatiepalen geplaatst. Lees meer (Eerste hulp voor fietsen)
V2-PartnersEditorial-1280x720.jpg

P+R in Rotterdam weer gratis

Vanaf 1 juli 2017 zijn P+R Slinge, Kralingse Zoom en Prins Alexander weer gratis voor parkeerders die met het openbaar vervoer verder reizen. Alle andere Rotterdamse P+R-locaties zijn altijd al gratis te gebruiken. Lees meer (P+R in Rotterdam weer gratis)
P_R-Rotterdam-1280x720.jpg

Laat de zomer maar komen!

Het strandseizoen in Hoek van Holland is begonnen. Wie slim is komt met het openbaar vervoer of met de fiets. Lees meer (Laat de zomer maar komen!)
Thumb_strand.jpg