Bereikbaarheid

Bereikbaarheid North Sea Jazz

Vanwege de verwachte drukte en een aantal werkzaamheden in Rotterdam raden we aan om met het ov of met de fiets naar Ahoy te komen.

Openbaar vervoer

Ahoy is goed bereikbaar met bus en metro. Metrolijn D richting De Akkers en E richting Slinge stoppen allebei bij station Zuidplein. Vanaf daar loop je in enkele minuten naar Ahoy. Er stoppen ook verschillende bussen bij de halte Zuidplein.

In de nacht van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag rijden tot 02.50 uur nachtmetro's tussen Slinge en Rotterdam Centraal. Er rijden ook 3 nachtmetro's door naar Den Haag centraal. Nachtmetro's stoppen vanaf 01.10 uur niet meer op halte Beurs.

Fiets

Wie met de fiets naar Ahoy gaat, kan zijn of haar fiets parkeren in de gratis bewaakte fietsenstalling tegenover Ahoy. Fietsen mag je niet meenemen in de nachtmetro.

Auto

Ga je met de auto? Hou er dan rekening mee dat de Maastunnel dicht is richting Zuid. Ook wordt er in het weekend van North Sea Jazz op 2 plekken gewerkt aan de A20.

  • Parkeren kan bij Ahoy of bij De Kuip. Let op: hiervoor moet je vooraf een parkeerkaart kopen. Er is gratis pendelvervoer tussen de Kuip en Ahoy.
  • Parkeren kan ook gratis bij P+R Slinge. Dit is alleen gratis als je daarna doorreist met het ov.
  • Ook P+R Capelsebrug en Kralingse Zoom zijn gratis als je daarna doorreist met het ov.