Bezoekers Rotterdam Unlimited en Zomercarnaval: ga met het ov of pak de fiets!

Van dinsdag 25 tot zaterdag 29 juli vindt het kunst- en cultuurfestival Rotterdam Unlimited plaats, met als hoogtepunt de Zomercarnaval Straatparade op zaterdag. Ga je erheen? Houd er dan rekening mee dat het centrum voor een groot gedeelte niet toegankelijk is voor autoverkeer. Je bereikt het festival met het ov of de (ov-) fiets. Op deze locaties kun je een ov-fiets huren in Rotterdam. 

Extra voordelig met de trein

Reis je met de trein naar Rotterdam Unlimited? Dan ontvang je 20% korting bij NS op een dagretour naar Rotterdam CS. Vanaf het centraal station is het 10 minuten lopen naar het centrum waar alle activiteiten plaatsvinden.

Toch met de auto? Houd rekening met wegafsluitingen in het centrum

Vanwege het festival zijn verschillende wegen in het centrum afgesloten. In dit overzicht vind je alle afsluitingen en de bereikbaarheid en beschikbaarheid van parkeergarages in de stad. 

Let op: de Maastunnel is dicht in de rijrichting van Rotterdam-Zuid. Verlaat je het centrum en moet je die kant op? Rijd dan om via de Van Brienenoordbrug of de Beneluxtunnel. Voor fietsers en voetgangers is de tunnel wel in beide richtingen open.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Rotterdam Unlimited? Kijk dan op 
Rotterdamunlimited.com.