Bereikbaarheid en omleidingen

Bereikbaarheid

De zuidelijke rijbaan van het Mathenesserplein vanaf de kruising nabij de Mathenesserbrug richting de Vierambachtstraat en het Mathenesserplein is afgesloten.

Omleidingen

 

  • Vanaf de Mathenesserlaan naar het Mathenesserplein, Mathenesserbrug en de Vierambachtsstraat rij je via de Groshansstraat, Aelbrechtskade, Aelbrechtsplein, Beukelsdijk en van Cittersstraat.
  • Je kan ook kiezen voor de route via de Mathenesserlaan, Heemraadssingel en Vierambachtsstraat.
  • Vanaf de Vierambachtsstraat richting Mathenesserbrug en Mathenesserlaan rij je via de Mathenesserbrug, Mathenesserweg, Schiedamseweg, Lage Erfbrug, Nieuwe Binnenweg, Claes de Vrieselaan en de Mathenesserlaan.

Voor fietsers is een deel van de Mathenesserlaan afgesloten. Omrijden kan via de Gerrit Jan Mulderstraat en de Vierambachtsstraat.

Bereikbaarheid

Het Mathenesserplein is dicht vanaf de Vierambachtsstraat richting de Mathenesserbrug. En ook de bocht om naar rechts richting de Van Cittersstraat is het Mathenesserplein dicht.

Omleidingen

  • Vanaf de Mathenesserweg naa het Mathenesserplein  rij je via de Mathenesserbrug, Mathenesserlaan, Groshansstraat, Aelbrechtskade, Aelbrechtsplein, Beukelsdijk en van Cittersstraat.
  • Vanaf de Mathenesserlaan naar de Mathenesserbrug rij je via de Groshansstraat, Aelbrechtskade, Aelbrechtsplein, Beukelsdijk en van Cittersstraat.
  • Vanaf de Vierambachtsstraat richting het centrum naar de Mathenesserbrug en de Mathenesserlaan rij je via de Vierambachtsstraat, Burgemeester Meineszlaan en de Van Citterstraat.