Bereikbaarheid en omleidingen

Bereikbaarheid met fiets en ov


Fiets

Reis je met de fiets? Naast de vele gratis fietsparkeerplaatsen, kun je ook gebruikmaken van de bewaakte fietsenstallingen bij Rotterdam CS, de Meent en de Binnenrotte. Je kunt ook een ov-fiets huren in Rotterdam. 

RET

Door de verschillende afsluitingen in het centrum, rijden sommige bussen en tram andere routes. Kijk op de website van de RET voor een actueel overzicht en plan je reis. Houd rekening met langere reistijden en vervallen haltes.

NS

De NS zet op zaterdag 29 juli extra lange treinen in richting Rotterdam Centraal Station. Vanaf hier is het maar enkele minuten lopen naar het festivalterrein. Kom je met de trein? Koop dan via de website van de NS alvast je ticket, je krijgt dan 20% korting op je treinkaartje.


Bereikbaarheid met de auto


P+R

Zet je auto op een P+R-terrein buiten het centrum en reis verder met het ov. Parkeren op de P+R-terreinen is gratis. Vanwege het festival zijn verschillende wegen in het centrum afgesloten. In dit overzicht van parkeergarages zie je waar je wel en niet kunt parkeren tijdens Rotterdam Unlimited.