Bereikbaarheid en omleidingen

20170831_RO_Capelseweg.jpg

Bereikbaarheid

  • Capelseweg afgesloten vanaf het kruispunt met de Zevenkampseweg. Je kunt niet via de Capelseweg naar de A20. 
  • Kruispunt met Zevenkampseweg wel toegankelijk voor verkeer dat van de Zevenkampseweg naar de President Rooseveltweg rijdt en andersom.
  • Hotel, pompstation, bedrijventerreinen en woningen aan de Kuinder/Boorn zijn bereikbaar vanaf de Capelseweg.

Omleiding

De wijken Ommoord, Zevenkamp en Nesselande blijven bereikbaar vanaf de A20. Wil je de wijk uit? Dat kan op twee manieren. Je rijdt of via de President Rooseveltweg en de Prins Alexanderlaan of via de Zevenkampsering en de Schollevaartse Dreef. Deze routes geven we ook met borden aan.

Bereikbaarheid

  • Van 9 tot en met 20 oktober en 23 en 24 oktober werken we aan de verkeerslichten op de kruising. De kruising is dan wel open voor verkeer. De Capelseweg is dan ook weer open.
  • In het weekend van 20 oktober gaan we de kruising alsfalteren. De kruising is dan dicht voor verkeer uit alle richtingen. De afsluiting begint vrijdagavond om 21.00 uur en duurt tot maandagochtend 05.30 uur.
  • Voetgangers, fietsers en de nachtbus kunnen wel gebruik blijven maken van de kruising. Ook in het weekend van 20 oktober.

Omleiding

Tot 20 oktober is de Capelseweg in 2 richtingen open. Wil je de wijk in of uit in het weekend van 20 oktober? Dat kan op twee manieren. Je rijdt of via de President Rooseveltweg en de Prins Alexanderlaan of via de Zevenkampsering en de Schollevaartse Dreef. Deze routes geven we ook met borden aan.