Bereikbaarheid en omleidingen

Bereikbaarheid

Het werk vindt in fases plaats tussen 3 juli tot en 6 oktober 2017. In die periode zijn de Crooswijkseweg, Crooswijksestraat en de Boezemstraat minder goed bereikbaar. De RET werkt steeds tussen 7.00 en 22.00 uur aan het spoor. En soms 's nachts aan de bovenleidingen. De werkzaamheden kunnen voor geluidsoverlast zorgen. Houd er ook rekening mee dat er minder parkeermogelijkheden zijn. In welke fase waar gewerkt wordt, zie je hieronder:

  • Fase 1a (3 juli t/m 14 juli): ter hoogte van Crooswijksestraat 138 tot aan Pijperstraat 40.
  • Fase 1b (15 juli t/m 12 augustus): ter hoogte van Crooswijksestraat 100 tot aan kruising Crooswijkseweg.
  • Fase 2 (17 juli t/m 4 augustus): Boezemstraat (vanaf Pootstraat) tot aan Pijperstraat 30. Tramhalte Boezemstraat wordt van 7 augustus tot en met 1 september afgebouwd.
  • Fase 3/4 (26 juli t/m 6 oktober): Boezemstraat (vanaf Pootstraat) tot aan Boezemsingel. In de week van 2 t/m 6 oktober wordt er alleen gewerkt tijdens kantooruren.

Omleidingen

Per fase krijgt het wegverkeer te maken met andere omleidingen. Dit geven we met borden aan. Ook het openbaar vervoer rijdt anders dan normaal. Zo rijdt tram 7 van 3 juli tot en met 29 september een andere route. Als de werkzaamheden klaar zijn, gaat de tram weer via zijn vertrouwde route door Crooswijk. Bus 38 rijdt tijdens de werkzaamheden vaker.