Bereikbaarheid en omleidingen

UPDATE

De werkzaamheden aan de rotonde tussen de President Rooseveltweg en de Martin Luther Kingweg zijn nagenoeg afgerond. Dat is 5 dagen eerder dan gepland. Het autoverkeer kan nu dus weer volledig gebruik maken van de rotonde. De berm en een stuk fietspad, waar de bypass tijdens de werkzaamheden overheen liep, moeten nog worden hersteld. Dat levert weinig hinder op omdat het fietspad in twee richtingen te gebruiken is. Fietsers kunnen dus vanuit alle richtingen gebruik maken van de rotonde.

 

Bereikbaarheid

De rotonde  tussen de President Rooseveltweg en de Martin Luther Kingweg is tot en met 25 maart dicht voor verkeer. Via een bypass is er wel verkeer mogelijk van en naar de Martin Luther Kingweg vanaf de westzijde van de President Rooseveltweg. Dat is aan de kant van de Prins Alexanderlaan. Alle andere routes op de rotonde zijn niet mogelijk.

Omleidingen

  • Verkeer vanuit Ommoord richting Zevenkamp of richting de A20 rijdt om via de President Rooseveltweg, de Prins Alexanderlaan en de Hoofdweg.
  • Verkeer vanuit Zevenkamp richting Ommoord rijdt de tegengestelde route: Hoofdeweg, Prins Alexanderlaan en de President Rooseveltweg.