Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 28 januari 2018

Afsluitingen van de Mathenesserbrug, de Botlekbrug (voor fietsers), een nieuwe fase van de Coolsingel en nieuwe camera's op de A15. Dit is het bereikbaarheidsjournaal van Rotterdam Onderweg van 28 januari.  

Nieuwe camera's A15

Op de A15 richting Ridderkerk en Maasvlakte zijn vier nieuwe verkeerscamera's geplaatst met zicht op de snelweg. Twee camera's zijn geplaatst bij Charlois richting Maasvlakte en Ridderkerk. De andere twee bij Alblasserdam richting Gorinchem. Wil je al voor je vertrek weten hoe het verkeer is op de A15 of andere plekken? Check de verkeerscamera's van Rotterdam Onderweg voor vertrek.

Mathenesserbrug

Deze week wordt 5 nachten lang gewerkt aan de Mathenesserbrug in Rotterdam West. De brug is afgesloten van maandag tot en met vrijdag, steeds van 21.00 uur tot 05.00 uur. Je rijdt om via de Lage Erfbrug of de Beukelsbrug. De tram rijdt gewoon langs de werkzaamheden.

Botlekbrug - fietsers

Tot en met half april kun je niet met de fiets over de Botlekbrug. Het fietspad is afgesloten, in verband met de komst van een spoorbaan op de brug. De werkzaamheden vinden op en naast het fietspad plaats.

Coolsingel

Door de herinrichting van de Coolsingel is tot eind maart de verkeerssituatie op het Churchillplein gewijzigd. Het verkeer vanaf de Coolsingel kan rechtdoor naar de Schiedamsedijk en rechtsaf richting de Westblaak. De afslag naar de Blaak is afgesloten. Het verkeer tussen de Blaak en Westblak rijdt door de tunnel onder het Churchillplein. De Schiedamsedijk blijft afgesloten tussen de Schilderstraat en het Churchillplein. Het verkeer rijdt om via de Boompjes en de Blaak of via de Westzeedijk en de ’s Gravendijkwal.