Algemene vragen

Gebruik hiervoor de routeplanner bij de kaart op de homepage van rotterdamonderweg.nl. Deze planner werkt voor de auto, het ov, de fiets of wanneer je te voet gaat.

Op ons Twitteraccount delen we van maandag tot vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur wat er op dat moment op de weg gebeurd in het centrum van Rotterdam. Een afgesloten Maastunnel of een dichte Erasmusbrug? Wij houden je op hoogte!

Vragen over werkzaamheden en omleidingen

Op rotterdamonderweg.nl/omleidingen staan verschillende werkzaamheden vermeld met begin- en einddatum. Heb je een vraag over werkzaamheden die niet op de website staan? Vraag het ons via Twitter, Facebook of de contactpagina. We zoeken het dan graag voor je uit.

Rotterdam Onderweg communiceert enkel over werkzaamheden en de bijbehorende omleidingen. Het werk wordt bijvoorbeeld uitgevoerd door de Gemeente Rotterdam of Rijkswaterstaat.

Op rotterdamonderweg.nl/omleidingen staan verschillende werkzaamheden met bijbehorende omleidingen. Heb je een vraag over omleidingen die niet op de website staan? Vraag het ons via Twitter, Facebook of de contactpagina. We zoeken het dan graag voor je uit.

In en rondom Rotterdam wordt op verschillende locaties kort of voor een langere periode gewerkt. Het is niet mogelijk om al deze werkzaamheden op onze website te plaatsen. We maken daarom een selectie van de werkzaamheden met de meeste impact. Vragen over werkzaamheden bij jouw in de buurt die niet op onze website staan? Stel ze ons gerust!

In een grote, drukke stad als Rotterdam zijn werkzaamheden onvermijdelijk. Er vinden grote werkzaamheden plaats, zoals de herinrichting van de Coolsingel, en kleinere, zoals het snoeien van bomen langs de weg. Zo houdt de gemeente de wegen veilig en blijft er ruimte voor het groeiende aantal weggebruikers.

Ja, bij werkzaamheden wordt altijd gekeken hoe de hinder voor het verkeer zo veel mogelijk beperkt kan worden. Maar overlast is nu eenmaal niet altijd te voorkomen. Hou Rotterdam Onderweg daarom goed in de gaten en als je vragen hebt, stel ze gerust!